ThiPro vs “aliexpress-ebay” combcsipke

Sokakban felmerült a kérdés "miért vegyem meg a drágább terméket, ha az aliexpress-n vagy az ebay-n pár száz forintért is rendelhetek?". Bevalljuk töredelmesen mielőtt elkezdtük volna forgalmazni a ThiPro combvédő csipkét, Mi is rendeltünk ezekről az oldalakról. Hogy miért? Mert kíváncsiak voltunk, valóban lehet e kapni pár száz forintért jó terméket és ebből kifolyólag egyáltalán érdemes e belevágni a ThiPro combvédő csipke értékesítésébe. Persze a ThiPro mellett döntöttünk sok nyomós érv és ok miatt, amit most itt ki is fejtünk.

Elsőként az ebay-ről rendeltük az xy eladótól. Az alábbi képen látszik a különbség. A felső csipkét kaptuk az ebay-ről, melyben meglepetésünkre nem volt szilikon csík, holott azt írták, hogy tartalmazza. Méret 69-71 cm

20160825_184734

Az alatt lévő a ThiPro, méretben az xl tehát 52-73 cm, azzal a különbséggel, hogy ebben van szilikon csík (kettő is). Már ebből is egyértelmű, hogy biztosan jól tart az ebay féle. Aztán elemeztük a csipkéket. A ThiPro olasz minőségi csipkéből készül, míg az ebay-s hát az biztos nem olasz, tapintásra is mintha egy nagyon vékony függöny anyag lenne, széthúzásra pedig már azonnal reccsent is. Rögtön írtunk is az eladónak, hogy cserélje mert ez így használhatatlan, hát válaszban annyit kaptunk, hogy ha veszünk még egyet kapunk akciót. Tovább inkább nem erőltettük. (Márciusban elején rendeltük meg, 3 hét alatt ért hozzánk)

Aztán jött az aliexpress. Itt már a választék is nagyobb volt, tehát jobban bíztunk benne. Sajnos hiába.

Az alábbi képen látható az ali-é.

 

20160825_184955

Ez már jobban hasonlított a ThiPro-hoz, bár az anyaga (ami tuti nem olasz) még mindig kicsit függöny hatású. Ebben már volt szilikon csík, kettő is, csak épp rossz helyen, mert hiába a kettő, ha az épp egymás mellett van, attól alul még nem fog tapadni. Ez kb. olyan volt mintha levágták volna egy combfix tetejét. Persze itt is írtunk a gyártónak, ígérte hogy küld egy másikat azóta se érkezett meg. (március végén rendeltük meg kb. 3 hét alatt ért hozzánk) 

Tehát most nézzük meg az egyes tulajdonságokat és tényezőket táblázatba foglalva:

 

ThiPro combvédő csipke

Ebay-ről rendelt combvédő csipke

Aliexpress-ről rendelt combvédő csipke

Méret

xl (52-73 cm)

69-71

69-71

Szilikon csík

van (alul, felül)

nincs (pedig a leírásban szerepelt)

van (de nem praktikus elosztásban)

Csipke

olasz, kitűnő minőség

kínai, függöny hatás

kínai, jobb, mint az ebay-s de még függöny hatás

Csipke szélessége

15 cm

16 cm

15 cm

Mosási útmutató

van

nincs

nincs

Ár

2990ft

4,5 euro (~1400 ft)

3 euro (~950ft)

Szállítási idő

2-9 munkanap

3-4 hét

3-4 hét

Garancia

1 hónap

nincs

nincs

Csere, vételár visszatérítés

van

nincs

nincs

Használhatóság

tökéletesen bevált

használhatatlan

használhatatlan

Természetesen mindenkinek alanyi joga ott vásárolni ahol szeretne. Mi csak megmutattuk a külföldi rendelős oldalak lehetséges veszélyeit.

Az is biztos, hogy vannak megbízható eladók, jó termékekkel, de Mi nem szerettük volna tovább növelni a kidobott pénz mennyiségét és az elfecsérelt időt. Nem bántuk meg, hogy belefogtunk a ThiPro combvédő csipke forgalmazásába, mert nagyon sok vásárló évek óra húzódó fájó problémáját oldottuk meg, és ezt bizonyítja a sok száz köszönő levél, amint nap mint nap kapunk, és reméljük még nagyon sokáig kapni is fogunk!

letöltés

Webáruház készítés